wonderlab-s

Onderwijs

Onderwijs

WONDERLAB YOUNG

Op zoek naar een fikse dosis ondernemerschap & innovatie voor uw nieuwe lesprogramma? Goed idee! Ondernemerschapsonderwijs is niet meer weg te denken uit het curriculum. De uitdaging zit vaak in de verbinding met de praktijk, het realiseren van écht succes en het verbinden van ervaren en betrokken ondernemers. Wonderlab Young biedt voor u dé uitkomst.

WAT?

Wonderlab bestaat uit een groep van ervaren ondernemers en ontwikkelt innovatie- en ondernemerschapsprogramma’s voor en met docenten, opleidingsmanagers en lectoren. Programma’s voor jong ondernemend talent waarbij de opleider de theorie verzorgt en Wonderlab voor de verbinding met de ondernemende praktijk, het doen.

Wij faciliteren met Wonderlab Young een volledig programma voor uw studenten in samenwerking met ervaren ondernemers en MKB. Van creatie, validatie, product- en marktontwikkeling talentontwikkeling tot een sterke pitch voor investeerders.

Met Wonderlab Young…

  • …biedt u uw studenten een eigentijds, energiek en praktijk gedreven programma;
  • …vergroot u de succeskans van de innovaties en startups van uw studenten;
  • …wordt u beter gezien en gewaardeerd door zowel studenten als het bedrijfsleven;
  • …houdt u voeding met trends, ontwikkelingen en ondernemers uit het werkveld;
  • …heeft u een lange termijn kennispartner die meebouwt aan uw onderwijs- en ondernemerschapsambities.

EN ER IS MEER…

Ook na de opleiding zijn wij er voor het ondernemend talent. Wij bieden deze studenten begeleiding in het vervolgtraject met ons specifieke programma Wonderlab Start. Door onze aanpak worden uw studenten gemotiveerd en gestimuleerd om écht te gaan ondernemen.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Per onderwijsprogramma bekijken we samen met u hoe onze sessies en programmalijnen het beste aansluiten op uw ambities en doelstellingen. Wij verzorgen sessies tijdens een blok, minor of leerjaar of kunnen deelnemen aan diverse sessies gedurende het hele onderwijsprogramma. In de samenwerking met Wonderlab kunt u in ieder geval rekenen op onze ondernemende kracht en flexibiliteit. Zeker in het geval van een lange termijn samenwerking garanderen wij tarieven die passen bij ‘onderwijs’ en uw opleidingsbudget.

Interesse?

Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden om jong ondernemend talent te helpen ontdekken en ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact met ons op.