wonderlab-s

Business

Business

WONDERLAB BUSINESS

U heeft groeiambitie en wil graag voorop blijven lopen in de markt? Naast nieuwe ideeën en verdienmodellen heeft uw bedrijf de tijd, geld en het talent nodig. Het juiste ondernemende en innovatieve talent is vaak moeilijk te vinden. Daarbij bent u dagelijks aan de slag om uw bedrijf succesvol te blijven runnen. Wat nu? Wonderlab Business biedt voor u dé uitkomst.

WAT?

Wonderlab Business geeft u toegang tot jonge toppers die zich hebben bewezen in hun drive, creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemende slagkracht tijdens één van onze programma’s. Doordat wij direct met hen in contact staan, zijn wij in staat om te scouten op ondernemerschapskwaliteiten. Daarnaast hebben wij zicht op hun talenten en potentie doordat wij gebruik maken van een gecertificeerde Ondernemers Scan. Deze aanpak van scouten en screenen maakt een persoonlijke en gerichte matching tussen uw bedrijf en onze toppers mogelijk.

Met Wonderlab Business…

  • …komt u in contact met toppers die door ons persoonlijk gescout en gescreend zijn op ondernemerschap;
  • …kunt u innovatievraagstukken voorleggen aan talenten of hele teams;
  • …wordt uw bedrijf ontzorgt gedurende het hele innovatie traject;
  • …kunt u uw kennis en kunde inzetten om ondernemerschap te stimuleren en motiveren;
  • …houdt u voeding met trends en ontwikkelingen vanuit het perspectief van de jongeren;

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Deze zijn geheel afhankelijk van uw behoefte. Wilt u groeien of innoveren? Wij gaan graag met u in gesprek over de innovatievraagstukken die er leven binnen uw bedrijf en hoe Wonderlab Business daar invulling aan kan geven.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.