membershipwonderlab

Membership

De members van Wonderlab vormen samen een hechte en krachtige community rondom design, business en technologie. Van productcreatie tot aan de marktintroductie van een nieuw productconcept, alle kennis en vaardigheden zijn in de community aanwezig.

De Wonderlab Community versterkt de kracht van individuele members. Daarnaast vormen de members samen coöperatieven die voor externe partijen opdrachten uitvoeren. Er wordt samen gewerkt, geïnnoveerd en er worden nieuwe bedrijven gestart.

Wonderlab Programma’s en Faciliteiten

Wonderlab biedt members, klanten en partners verschillende programma’s zoals Wonderlab Young en POPP. Als member van Wonderlab kun je kosteloos gebruik maken van verschillende faciliteiten. We hebben een representatieve en ruime spreek- en vergaderruimte, een grote keuken, een lunchruimte, meerdere coffee-corners en een open-space met werkplekken. Daarnaast kun je tegen betaalbare tarieven gebruik maken van de Pilot Plant. Standaard programma’s voor Wonderlab Members zijn:

.   Community lunch:      1x per week met alle members

.   Kitchen Pitch:                1x per week pitch in Wonderlab keuken

.   Workshops:                    1x per maand workshop in design, business of tech

.   Borrels:                             1x per maand informele borrel

.   Events:                               meerdere malen per jaar

Wonderlab Evenementen

Wonderlab organiseert samen met haar partners evenementen rondom ondernemerschap, creatie, talentontwikkeling en kruisbestuiving tussen design, business en technologie. Wij lichten graag toe welke evenementen voor jou interessant kunnen zijn.

Producten en Diensten

Wonderlab biedt ook diensten en producten aan ter versterking en ontlasting van haar members.

Branding members

Wonderlab biedt haar leden de beschikking over het label ‘Made@Strijp-S’ en het ‘member of Wonderlab’ label. Daarnaast is Wonderlab erop gericht voor haar leden ‘free publicity’ te genereren in lokale en landelijke media.

3D printservice

In Wonderlab kunt u terecht om 3d prints te laten maken. Ook kunt u hulp en advies krijgen bij het opmaken van de 3d tekeningen.

Verder kun je gebruik maken van onze standaard diensten, zoals:

•      Internet

•      Koffie

•      Spreekkamers

•      Pantry’s

•      Bewegwijzering

•      Schoonmaakdiensten

•      Receptiediensten

B_contact