wonderlabyoung

Young

Wat biedt Wonderlab?

Wonderlab Young is de community van jonge talenten die spelenderwijs willen proeven van het ondernemerschap. Wat houdt dat ondernemen nou in? Is het iets voor mij? Wonderlab Young biedt deze ondernemers van de toekomst een interactief programma met pitch momenten, ondernemers events en meer…

Proeven van het ondernemerschap

Ben jij een jonge ondernemer met een geweldig productidee die je op de markt wilt introduceren, maar ontbreekt het jou aan kennis, ervaring en kaptiaal? Mis jij de toegang tot het ontwikkelen van demonstrators of prototypes? Of wil jij als kennisinstelling studenten kennis laten maken met het ondernemerschap? Wonderlab Young is een community waar jonge ondernemers bij elkaar komen om te proeven van het ondernemerschap. Daarnaast organiseren wij verschillende events die studenten en jonge ondernemers helpen om het gehele proces van productontwikkeling te doorlopen.

Wonderlab young biedt de volgende events:

De kitchen pitch

Twee pitchers krijgen de mogelijkheid om hun idee of concept informeel te pitchen aan ervaren ondernemers. De pitchers krijgen feedback, mogen vragen stellen en worden gekoppeld aan het netwerk van Wonderlab Young.

Workshops

Maandelijks worden er workshops georganiseerd door experts in design, business en techniek. Deze workshops zijn gratis te bezoeken en bieden kennis en handvatten die direct toepasbaar zijn op de eigen onderneming.

Het vragenuurtje

Tijdens het vragenuurtje kunnen jonge ondernemers hun vraagstukken voorleggen aan ervaren ondernemers uit het netwerk van Wonderlab. Zoveel mogelijk vragen worden beantwoord en indien nodig wordt het netwerk ingeschakeld om de startende ondernemers verder te helpen bij het opzetten van hun onderneming.

Wonderlab Young Platform

Het platform van Wonderlab Young wordt ingezet voor het delen van kennis over ondernemerschap en innovatie, om events aan te kondigen en om de interactie met jonge ondernemers te stimuleren.

B_contact